gastrofan

category: Generalna

lepota galopa

SPECIJALNE GARNITURE

SPECIJALNE...

Krem supe --------------- krem supe ( velute potaž

.....................  Krem supe --------------- krem supe (  velute potaž ) , često se nazivaju i samo potaž. to su supe spojene žumancem i slatkom pavlakom. njihov karakter odrđuju glavne namirnice od kojih se pripremaju i dodatak koji ide uz krem supu ili...

Supe

Supe  ....... Skupni naziv za supe obuhvata šest temeljnih grupa, supa po definiciji : supa je ukusna tekućina koja se dobiva kuvanjem kostiju, mesa ili drugih namirnica u vodi.  Uloga supe je da svojim ukusom potakne probavne žljezde na rad.  Svojom...

Predjela

Predjela Poznato je da se predjelima nepridaje  ista  važnost u svim zemljama. Negde se ona daju za večeru , a negde samo za ručak , a negde za ručaski večeru. U restoranima a’la carte imamo na jelovniku veći broj predjela , a pri usluživanju –...

Svečani hladni bife

Svečani  hladni bife........... Organizuje se  povodom  svečanih , kulturnih i sportskih događaja. Kada treba poslužiti  veću skupinu zvanica. Ovakav stol sa hladnim jelima se postavlja (  bife sto ) u predviđenim salamaza tako svečane...

Maslac kao mešavina namenjen za jela u finger food kombinaciji.

Maslac kao  mešavina namenjen  za jela u finger food                                kombinaciji ....

ČAROLIJA MALIH PIKANTNIH ZALOGAJA

Hrana koja se  jede prstima Hrana  koja se jede prstima jesu  donekle predjela ali se uglavnom služe : na koktel partijama, hladnim bifeima i u domaćinstvu . Ova  mala predjela treba da posluže  kao  glavni obrok u...

Čestitamo

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb